מצרכים
200 גרם חמאה
375 גרם קמח אוסם (חבילה ועוד 25 גרם)
200 גרם סוכר חום
2 ביצים
כפית תמצית וניל
400 גרם שוקולד צ'יפס מריר
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
לקישוט:
להניח במרכז כל עוגייה (לפני האפייה) כמה נטיפים קטנים של שוקולד צ'יפס לבן,
או קוביה אחת של שוקולד לבן, או שוקולד כהה.
הכנה
1. מרככים את החמאה במיקרו, מכניסים למיקסר את כל החומרים חוץ משוקולד צ'יפס ואגוזים, ומערבבים לבצק.
2. מוסיפים לבצק שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבבים ערבוב קצר, רק עד פיזור שווה בתוך הבצק.
3. מכניסים למקרר לשעתיים בערך, עד שהבצק מתקשה מעט.
4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל של תפוזים סיניים.
5. נועצים במרכז כל עוגייה את קישוט השוקולד.
6. מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים בחום בינוני בערך 20-15 דקות, לצבע זהב בהיר.
7. מצננים ושומרים בכלי סגור.
אפשר להקפיא את העוגיות, הן נשמרות נהדר.
200 גרם חמאה
375 גרם קמח אוסם (חבילה ועוד 25 גרם)
200 גרם סוכר חום
2 ביצים
כפית תמצית וניל
400 גרם שוקולד צ'יפס מריר
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
לקישוט:
להניח במרכז כל עוגייה (לפני האפייה) כמה נטיפים קטנים של שוקולד צ'יפס לבן,
או קוביה אחת של שוקולד לבן, או שוקולד כהה.
הכנה
1. מרככים את החמאה במיקרו, מכניסים למיקסר את כל החומרים חוץ משוקולד צ'יפס ואגוזים, ומערבבים לבצק.
2. מוסיפים לבצק שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבבים ערבוב קצר, רק עד פיזור שווה בתוך הבצק.
3. מכניסים למקרר לשעתיים בערך, עד שהבצק מתקשה מעט.
4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל של תפוזים סיניים.
5. נועצים במרכז כל עוגייה את קישוט השוקולד.
6. מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים בחום בינוני בערך 20-15 דקות, לצבע זהב בהיר.
7. מצננים ושומרים בכלי סגור.
אפשר להקפיא את העוגיות, הן נשמרות נהדר.
לגרום לליבך לשיר
נועה לוין
מידע וחיזוקים להצלחה וריפוי הרגשות הכואבים
כתובת האתר -
http://www.noa-levin.com/
ליצירת קשר איתי
noa-levin@nana10.co.il
נועה לוין
מידע וחיזוקים להצלחה וריפוי הרגשות הכואבים
כתובת האתר -
http://www.noa-levin.com/
ליצירת קשר איתי
noa-levin@nana10.co.il